Меню сайту
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Головна » Entries archive

Виховання громадянської позиції починається з любові, поваги до рідного краю, міста, де ти народився і живеш.

Нам приємно повідомити, що учениця 8 класу нашого ліцею Анастасія З., член гуртка «Відродження культурно-духовної спадщини України» ліцею взяла участь у міському фотоконкурсі «Кременчук – моя маленька Батьківщина». Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно було зробити фото, яке відображає твою любов до свого міста та коротко зробити коментар, де зроблено знімок та чому вибрали саме це місце, ракурс, сюжет. Пропонуємо до перегляду знімок і коментар до знімку талановитої і творчої учениці, зроблений в її улюбленому місці в сквері імені Олега Бабаєва. Побажаємо Анастасії далі розвивати свій талант, бути креативною і творчою особистістю! Пишаємось нашими обдарованими і талановитими учнями!

Анастасія З., 13 років, Кременчуцький ліцей №13 «Авіор», 8 клас: «Моя маленька Батьківщина – мій рідний серцю Кременчук! Я народилась тут, і тут моя стежина! Сквер імені Олега Бабаєва. Як тихо і затишно і неймовірно гарно тут в любу пору року! Я часто люблю приходити сюди відпочити, помилуватися красою природи, помріяти»

Коли замучить суєта щоденна,

Захмарить густо веселковий світ,

Приїдь в куточок цей благословенний,

В тінь тополиних і вербових віт...

Views: 303 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 13.04.2021 | Comments (0)

Традиційний щорічний міський фестиваль творчості учнівської молоді «Зірковий небосхил Кременчука» цього року, у зв’язку з вимушеними карантинними обмеженнями, відбувався online. І учні нашого ліцею уже вкотре підтвердили, що в нас дійсно навчаються творчі особистості. Старанно, відповідально, ефективно, учні ліцею, члени гуртка «Відродження культурно-духовної спадщини України» підготували творчу програму фестивалю разом зі своїм творчим керівником Світланою Семенівною Ткаченко. Цього року умовою фестивалю була пропозиція підготувати по одному номеру в різних номінаціях: хореографія, вокал, інструментальний жанр, театральний жанр тощо. І наші талановиті учні успішно справилися з цим завданням. Жюрі фестивалю були запропоновані для перегляду запальний танець «Ча-ча-ча», імпровізація «Плин часу» на основі творів «Давним-давно» М.Мордосова та «Запоріжський марш» М.Лисенка, авторська пісня учня 8 класу ліцею, декламування улюбленого вірша Т.Г.Шевченка та оригінальний номер з художньої гімнастики за програмою кандидата в майстри спорту України, а ще режисерську роботу, присвячену актуальним темам сьогодення. Щиро вітаємо учасників  фестивалю, обдаровану молодь нашого ліцею Назара В. (учня 11 класу), Володимира Г. (учня 12 класу), Катерину Р. (ученицю 10 класу), Лева В. (учня 8 класу), Маргариту С. (ученицю 8 класу) з успішними виступами в рамках міського фестивалю «Зірковий небосхил Кременчука». Дякуємо батькам учасників фестивалю за розуміння, підтримку і допомогу в умовах дистанційного навчання. Дякуємо творчому керівнику Ткаченко Світлані Семенівні за підготовку до фестивалю, організацію і розвиток здібностей, талантів і можливостей кожного учня в рамках вимушеного дистанційного навчання на основі партнерства між учителем, учнями і батьками. Творчість – це завжди диво! Пишаємось вами, наші талановиті діти,  бажаємо вам нових досягнень, рости здоровими, щасливими, успішними! 

 

 

Views: 321 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 07.04.2021 | Comments (0)

У приміщенні глядацької зали комунального закладу позашкільної освіти «Кременчуцький Будинок дитячої та юнацької творчості» 25 лютого 2021 р. відбувся традиційний міський конкурс на кращого читця творів Т.Г.Шевченка «Живи, Кобзарю , в пам’яті народній», головним завданням якого було виявлення і підтримка обдарованих читців – декламаторів, допомога учням у розкритті себе як творчої особистості. Конкурс об’ єднав усіх , хто любить Україну, її мову, культуру, традиції, хто шанує творчість великого поета українського народу Тараса Шевченка.

Серед учасників конкурсу уже традиційно були і учні нашого ліцею: Віра Ш. (9-А кл.), Марк П. (10-А кл.), Володимир Г. (12-А кл.). Дуже душевно, щиро, зворушливо звучали зі сцени їхні голоси! Нас приємно тішить, що учні нашого ліцею не є байдужими до творчості Тараса Шевченка! Що наші діти не лише обдаровані, що вони, читаючи твори великого Кобзаря, справді відчувають безліч почуттів і переносять їх через свої душі і серця.

Департамент у справах сімей та дітей Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області нагородив наших талановитих учнів Дипломами за участь у міському конкурсі на краще читання віршів Т.Г.Шевченка. Пишаємось нашою майбутньою творчою елітою України, вітаємо і бажаємо нових творчих успіхів, позитиву, натхнення і подальшого розвитку ваших здібностей!

 

Views: 331 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 03.03.2021 | Comments (0)

11 лютого 2021 року в рамках проєкту "Шкільний офіцер поліції" згідно графіка інспекторами поліції проведено урок правознавства з учнями 9-А класу  на тему: "Відповідальність неповнолітніх".

 

Views: 343 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 12.02.2021 | Comments (0)

Це неймовірно! Здійснилося! У теплій і дружній атмосфері 05.02.2021 року в дзеркальній залі Палацу культури «Нафтохімік» відбулося нагородження переможців новорічного онлайн–конкурсу «Зірка Нафтохімік». Нам у чергове приємно повідомити, що серед переможців конкурсу є учениця нашого ліцею Маргарита С. (8 клас), яка вразила членів журі своїм талантом, артистичністю та отримала іще одну заслужену перемогу в номінації «Хореографія». Талановита учениця вже стала чемпіонкою з художньої гімнастики в Полтавської області та неодноразовим золотим призером всеукраїнських змагань з художньої гімнастики, яка виступає за програмою кандидата в майстри спорту України. Від організаторів конкурсу Маргарита отримала Грамоту «Зірка Нафтохімік» та цінний подарунок. Пишаємось і вітаємо талановиту ученицю з перемогою! Бажаємо Маргариті бути здоровою, щасливою, успішною та впевнено іти до нових звершень і нових перемог! Ми пишаємось, що у нашому ліцеї «Авіор» навчаються такі талановиті і здібні діти!

 

Views: 355 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 10.02.2021 | Comments (0)

Views: 365 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 05.01.2021 | Comments (0)

Завершився традиційний міський фестиваль «Зимові фантазії». Цього року, у зв’язку з карантинними обмеженнями, було змінено сам формат проведення фестивалю. Пишаємось, що серед переможців заочного фотоконкурсу на тему «Краса зимового міста», Кременчуцький міський центр позашкільної освіти "Лідер" нагородив Грамотою Кожушка Максима (учня 12-А класу) за ІІІ місце учасника фотоконкурсу. Вітаємо з перемогою! Бажаємо талановитому учню нових творчих досягнень, натхнення та позитиву! Висловлюємо сподівання, що в майбутньому його творча майстерність та захоплення подарують йому ще не одну заслужену перемогу!

Ще вчора листячко кружляло

у золотавому вінку …

На ранок враз зима настала

і свіжість принесла п’ янку!

 

Views: 331 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 28.12.2020 | Comments (0)

Учні Кременчуцького ліцею №13 «Авіор» Влада Д. (11-А) та Лев В. (8-А), під керівництвом керівника гуртка ліцею Ткаченко Світлани Семенівни, взяли участь у творчому конкурсі «Я мрію – я живу» для дітей з особливими освітніми потребами, організатором якого стало управління у справах дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. Учениця 11-А класу ліцею №13 «Авіор» Влада Д. посіла друге призове місце у номінації «Малюнки», Лев В. посів третє призове місце у номінації «Віршовані твори. Проза». Пишаємося нашими обдарованими учнями, вітаємо їх з перемогою! Бажаємо переможцям нових творчих злетів,  натхнення та творчих успіхів.

 

Views: 319 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 09.12.2020 | Comments (0)

ВЧИМОСЯ ПОВАЖАТИ ПРАВА ЛЮДИНИ

З УЧНЯМИ ЛІЦЕЮ №13 «АВІОР»

Днями провідним інспектором Автозаводського районного відділу філії «Центру пробації» в Полтавській області Альоною Макаренко для учнів десятого та одинадцятого класів ліцею №13 «Авіор», було проведено два тематичних заняття, з нагоди місячника правового виховання, на тему: «Я маю права!»

Для учнів одинадцятого класу було організовано кінопоказ фільму «Нічна відьма» режисера Елісон Клеймен з фільмотеки Docudays на базі кіноклубу Docudays UA при Автозаводському районному відділі.

У ході обговорення було розкрито поняття «гендерної рівності» та прав людини. Цікаве тренінгове завдання, під час якого було вигадано життєву лінію жінки та чоловіка, наштовхнуло на думку, що у жінки є певна роль - народити дитину, бути берегинею сімейного вогнища. У чоловіка навпаки, побудувати кар’єру, досягти успіху. Важливо розуміти, що жінки та чоловіки, незважаючи на стереотипність їх ролей, рівні у своїх правах і намірах само реалізовуватися. З учнями десятого класу було обговорено тему: « Права дитини та профілактика домашнього насильства». Під час лекції було розглянуто форми та способи протидії насиллю. Діти переглянули відео на тему : « Не мовчи, розірви коло насилля». На завершення Альона Макаренко зосередила увагу на організаціях, які покликані захищати права дитини. « Такі заходи важливі, адже діти мають знати свої права та обов’язки і виховуватися з прагненням створювати суспільство де не буде місця беззаконню та насиллю», - підсумувала організатор заходу.

 

 

Views: 432 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 10.11.2020 | Comments (0)

05.11.2020 у рамках проведення Місячника правових знань начальник відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Терещенко Світлана Олександрівна для учнів 11-А класу провела годину спілкування "Адміністративні правопорушення. Протидія насиллю у сім'ї".

Views: 321 | Added by: ВЗШ№3 | Date: 06.11.2020 | Comments (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 18 19 »
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024
    Website builderuCoz